Retur

Retur

Når du har modtaget varen, du føler, at det ikke er egnet til dig. Du kan kontakte vores kundeservice team til at returnere dine varer inden for 30 dage. Du er nødt til at holde dine varer ny, aldrig slidt, og alle etiketter (herunder ritualer) uden skader.

Tøj, jumpsuits og returnere etiketter på bodysuits, med en kvittering. Bemærk venligst, at køb af gavekort, undertøj og badetøj ikke kan returneres eller byttes. Bemærk, at vi ikke er i stand til at vende tilbage forsendelse og ekspeditionsgebyrer.

Vi accepterer ikke afkast af følgende grunde:

   Produkter, der er snavset af mad, læbestift, makeup, blegemiddel, markør / pen, sved, snavs osv.
   Produkter, der er slidte, revet og hooked på grund af ukorrekt brug.
   Der er parfume, kropslugt og skimmelprodukter.


Alle afkast adresser og lager adresser til udvekslinger er specificeret, så kontakt os før han vendte tilbage, vil vores kundeservice guide dig, hvordan du returnerer.

Hvis du ikke kan lide varerne og ønsker at ændre stil eller farve, skal du sende varerne tilbage og ombestille. Hvis du har spørgsmål om returprocessen, er du velkommen til at kontakte os.

Den returnerede vare skal returneres til den udpegede lager. Hvis vi finder en urimelig afkast / bytte model, kan vi beslutte, om at afvise eller acceptere tilbagevenden.

Bemærk :. Shipping omkostninger af afkastet bæres af køberen Så du skal betale for returnering af varen selv Dette gebyr afhænger af din lokale postkontor, og vi kan ikke styre det.!

Tilbagebetaling

Restitutionen returneres til den oprindelige betalingsmetode.
Vi sender dig en e-mail, så snart vi modtager din vare og vil behandle refusionen straks. Det kan tage op til 2 arbejdsdage, før du vender tilbage til din konto afhængigt af dine kontoopjendomme!

Vi håber at give dig produkter af høj kvalitet og pålidelig eftersalgsservice. Hvis du har flere spørgsmål om denne politik, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil være glade for at betjene dig!