Ofte Stillede Spørgsmål

Sådan registrerer du trendsko.com-konto?
Du bliver kun forpligtet til at registrere eller tjekke som gæst, når du føjer varen til din indkøbskurv og klikker på Checkout. Hvis du ønsker at modtage et notifikationsbrev, skal du rulle ned til den nederste side og klikke på registerknappen.

Hvor lang tid tager det at håndtere og levere?
Behandlingstid er ca. 2 arbejdsdage. Det tager cirka 5-12 arbejdsdage for standard transport for at nå din destination.

Hvilket transportselskab bruger du?
Vi tilbyder gratis forsendelse til alle dine ordrer. Vi bruger i øjeblikket disse rederier til at levere leveringstjenester: DHL, UPS, FedEx, Epack og Hongkong Post.

Kan jeg ændre eller refundere?
Du kan udskifte eller refundere inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​varerne, forudsat at produktet ikke er i brug, og den originale emballage bruges. Rabatterede varer kan ikke refunderes. Hvis du har brug for en erstatning eller refusion, skal du kontakte vores kundeservicepersonale.

Jeg har et problem med checkout. Hvad skal jeg gøre?
Af en eller anden grund, hvis du ikke kan fortsætte med at udskrive, kan vi bestille ordrer ved at sende os en mail på trendsko@hotmail.com om det produkt, du vil købe, din e-mail-adresse og forsendelsesadresse, og så vil vi læg en ordre til dig.

Jeg har ikke modtaget min ordre?
Hvis du ikke modtog ordren, bedes du kontakte os. Hvis varerne går tabt efter kontrol af situationen, vil vi give dig fuld refusion eller omladning til dig.

Jeg har bestilt en ordre. Hvornår modtager jeg status for ordreopdatering?
I de fleste tilfælde modtager du din første e-mail direkte efter bestilling. Denne email indeholder et resumé af din ordre. Når din ordre er afsendt, vil du modtage en automatiseret email med dit sporingsnummer. Hvis du ikke modtog denne email efter bestilling, og du har tjekket spam mappen, bedes du kontakte os.

Jeg vil bestille et produkt, men jeg har brug for en bestemt dato. Kan du garantere at den kommer til dengang?
Vi kan ikke garantere at din ordre kommer frem til en bestemt dato. Men når du bestiller, kan du kontakte os for at forklare dine krav, og vi vil gøre vores bedste for at fremskynde din ordre.

Jeg har bestilt en ordre, men skal ændre ordren! hvad skal jeg gøre?
Alle vores ordrer behandles automatisk direkte. Hvis du vil ændre nogle oplysninger, bedes du straks kontakte os via trendsko@hotmail.com, og vi kan annullere det, så du kan sende dem igen. Hvis du har brug for at ændre din fragtadresse, bedes du kontakte os, og vi vil ændre den, såfremt din ordre endnu ikke er afsendt.

Mit favoritprodukt er ikke på din hjemmeside. Sælger du det?
Desværre, hvis du ikke kan finde din sag på vores hjemmeside, kan vi ikke sælge den til dig. Vi har dog arbejdet hårdt for at få de nyeste produkter.
Du kan kontakte vores kundeserviceteam til enhver tid mellem kl. 09.00 og 17.30 mandag til lørdag via email: trendsko@hotmail.com.