Levering

Levering

De fleste af vores ordrer udstedes inden for 2 arbejdsdage efter betalingsgodkendelse. Så, når din pakke er sendt, giver vi dig besked via e-mail om det unikke "leveringsnummer" og forsendelsesoplysninger. Du vil også modtage et transportsporingsnummer for at spore din ordreplacering. Vi tilbyder dine pakker gennem internationale kurerer som UPS, FedEx, DHL, Epack og Hongkong Post. Vi vælger den mest egnede forsendelsesmetode baseret på din bestillingsdestination. Da leveringen er bestilt af et professionelt kurerfirma fra tredjepart, skal du sørge for, at dine adresseoplysninger er detaljerede og korrekte.

Venlig påmindelse: Hvis din pakke indeholder for mange produkter, kan vi udstede flere pakker. Vi giver dig besked via e-mail.

Hvis du har brug for at ændre detaljerne i ordren, bedes du kontakte vores kundeservicepersonale inden for 24 timer efter bestilling for at ændre ordren i tide. Det vil ikke blive ændret i mere end 24 timer, for når vores ordre er genereret, begynder den straks at forberede sig til inspektion og levering, så vær forsigtig med at kontrollere ordreoplysninger og forsendelsesadresse, når du bestiller.

Så generelt tager standard fragt ca. 5-14 arbejdsdage at fuldføre. Forsinket transport tager 3-10 arbejdsdage at fuldføre.

Forsinket fragt er underlagt yderligere gebyrer. Hvis du oplever en hurtig levering af din ordre, bedes du kontakte os. Vi vil håndtere det for dig og lede dig gennem de ekstra gebyrer.

Bemærk, at transporttiden kan blive påvirket af mange faktorer, såsom vejr, docker strejker, fly, naturkatastrofer og andre ukontrollable faktorer. Derfor kan transporttid forsinkes. Vær sød at forstå. Hvis du ikke kan modtage pakken inden for den forventede tid, skal du kontakte os.

ordresporing
Når vi har bestilt din ordre, vil du modtage en email med dit sporingsnummer og dit website link. Du kan spore din pakke ved at indtaste et unikt sporingsnummer.
Bemærk venligst, at hvis du ikke har modtaget en sådan e-mail inden for 5 arbejdsdage efter din ordre, bedes du kontakte vores eftersalgsteam. Og angiv dit bestillingsnummer. Vi vil foretage en forespørgsel baseret på dit bestillingsnummer. Generelt vil vi svare dig i realtid om din ordrestatus og andre oplysninger.