Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Vores firma beskytter dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring forklarer, hvordan dine data indsamles, bruges, overføres og offentliggøres af vores firma. Det gælder for data indsamlet af vores websted, iOS og Android apps, når du deltager i vores kampagner, når du interagerer med os via sociale medier, e-mail eller telefon.

Vores databeskyttelsesspecialist er ansvarlig for at overvåge detaljerne i problemer i forbindelse med denne fortrolighedserklæring, og vores detaljer er angivet i afsnittet "Sådan kontaktes vi" i slutningen af ​​denne meddelelse.

Vores forpligtelse til dig. Vi tager beskyttelsen af ​​dine personoplysninger alvorligt og håndterer dine personlige oplysninger retfærdigt, juridisk og gennemsigtigt. Denne fortrolighedserklæring beskriver de personoplysninger, vi indsamler om dig, og hvordan du bruger det.

Vi indsamler og bruger kun dine personlige data til følgende formål:

    Opfyld din ordre
    Fortæl dig de seneste tilbud og tendenser
    Giv dig en bedre shopping oplevelse
    Hjælp os med at gøre vores markedsføring mere relevant for dig og dine interesser
    Forbedre vores tjenester
    Opfyld vores juridiske ansvar


Vi har et professionelt team, der sørger for sikkerhedsforanstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine data ikke nemt går tabt og ikke ændres eller afsløres. Vi garanterer at dine data er sikre og pålidelige.

Forbindelsen mellem din browser og vores hjemmeside er forbundet med en sikker kryptering, så hvor er dine personlige data involveret. Vi gemmer dine data på en sikker server bag en firewall.

Vi kræver, at en tredjepart, der er kontraheret, behandler dine personlige oplysninger på vores vegne for at træffe sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data og behandle det i overensstemmelse med loven.

Vi undskylder i tilfælde af brud på personoplysninger, men vi vil meddele dig og alle gældende reguleringsagenturer via juridiske midler.

For fremtidige opdateringer vil vi overholde de oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger, der er beskrevet i fortrolighedserklæringen, der er sendt, når du giver os oplysninger.

Hvis du har spørgsmål om vores fortrolighedserklæring, kan du lade problemet stå til vores professionelle team!